Care

Veiligheid in stijl

Met de Watchi Care kan  uw cliënt met één druk op de knop om hulp vragen. Dat geeft een gerust gevoel. Geen kastjes om de nek of losse telefoons, maar eindelijk een stijlvol en comfortabel persoonsalarm.

Dit slimme horloge is verkrijgbaar in verschillende stijlen en modellen. De schermen zijn per gebruiker instelbaar.

2017.02.27 Watchi_4

Betrouwbare tracking

Zonedetectie

De positiebepaling van de Watchi Care is de beste in de markt. Zowel binnen- als buitenshuis. Gemachtigden kunnen te allen tijde de positie opvragen.

De Watchi Care maakt gebruik van wifi/GPS/LBS technologie en de positie bepaald wordt door Google. Nauwkeuriger kan niet!

Met zonedetectie kunt u gebieden instellen waarbinnen het veilig is voor uw cliënt. Deze zones worden aangegeven op een digitale kaart en opgeslagen in het profiel van de drager. De zones kunnen variëren gedurende de dag en nacht en aangepast worden aan de levensstijl. Als uw cliënt een zone verlaat, volgt automatisch een alarm. Het alarm wordt vervolgens verzonden naar de SOS-keten.

In geval van nood

SOS-functie

In geval van nood wordt de SOS-keten geactiveerd. Als er contact is gelegd met een contact van de SOS-keten, wordt er automatisch een spreek-luister- verbinding opgezet. De contactpersoon kan via de app of op de computer precies zien waar de Watchi Care zich bevindt.

Altijd hulp dichtbij

SOS-Keten

Door de SOS-keten kan er op ieder moment contact gelegd worden met een contact van de SOS-lijst. Op deze lijst staan bijvoorbeeld mantelzorgers, verzorgers, familieleden, werkgevers of een alarmcentrale. In geval van een SOS-melding kunnen meerdere contacten worden ingeschakeld. Het eerste lid van de keten krijgt de waarschuwing via een telefoontje, sms en e-mail. Wanneer diegene niet bereikbaar is, wordt automatisch de volgende persoon in de keten gewaarschuwd.

Berichten sturen

Met familie en verzorgers

Met het Watchi Care horloge kunnen berichten ontvangen en verstuurd worden. Berichten worden weergegeven op het scherm van het horloge en de tekst wordt getoond of voorgelezen. Het horloge trilt en maakt geluid zodat uw cliënt weet dat er een nieuw bericht is binnengekomen.

Berichten kunnen worden beantwoord door het aanraken van iconen om de afzender te laten zien dat het bericht is ontvangen. Op deze manier houdt u altijd contact met uw cliënt. Deze berichten worden ook gelogd. Hierdoor kunnen de berichten binnen uw organisatie worden gerapporteerd.

Altijd in contact

BELLEN MET
DE WATCHI

Watchi Care heeft een eigen simkaart. Met de Watchi Care kan uw cliënt bellen en gebeld worden. Daarom is er bij de ontwikkeling extra aandacht besteed aan de speaker en de microfoon. Voor een kraakhelder geluid.

Afspraken en herinneringen

Agenda bij de hand

Via de beheerpagina kunt u herinneringen en afspraken instellen voor uw cliënt. Bijvoorbeeld wanneer er medicijnen ingenomen moeten worden of uw cliënt naar een afspraak moet. Op herinneringen moet uw cliënt reageren om aan te geven dat de herinnering is gelezen. Deze kennisnemingen worden geregistreerd voor eventuele zorgrapportages.

Instellingen en rapportages

Watchi beheren

Op de Watchi Care beheerpagina kunt u alle informatie (meldingen, positie, berichten) en instellingen van het persoonsalarm eenvoudig invoeren, wijzigen en er rapportages van uitdraaien. De beheerpagina kunt u ook bewerken vanaf een smartphone.

Senioren

Het persoonsalarm van Watchi Care helpt ouderen om langer, onafhankelijk te blijven en zelfstandig te blijven wonen. Watchi geeft senioren het vertrouwen altijd hulp te kunnen inschakelen.

Mensen met dementie of een verstandelijke beperking

De Watchi Care is zeer geschikt als persoonsalarm voor mensen met dementie of verstandelijke beperkingen. Watchi Care geeft een waarschuwing zodra de drager de veilige zone verlaat. Dit activeert automatisch een SOS-melding inclusief positie en stelt de verzorgers in staat snel te handelen.

Hulpbehoevenden

Mensen van alle leeftijden kunnen te maken krijgen met gezondheidsbeperkingen of chronische ziekten. Denk bijvoorbeeld aan  epilepsie, vertigo, reuma, allergieën, hoge risico zwangerschappen of verwondingen. Dit heeft vaak een grote impact op iemands leven. Tijdelijk of voor langere periodes. Het persoonsalarm van Watchi Care kan deze mensen helpen hun onafhankelijkheid, zelfstandig handelen en mobiliteit te verbeteren.

Alleenwerkers

Er zijn beroepen waarbij mensen die alleen werken, zich moeten kunnen beschermen tegen ongewenst bezoek en snel alarm kunnen slaan in geval van nood. In plaats van een telefoon of een portofoon zorgt het persoonsalarm van Watchi Care dat er altijd een back-up dichtbij is.

Bestellen

Op dit moment leveren wij alleen aan de zakelijke markt.

Binnenkort is de Watchi Care te bestellen door consumenten in onze webshop .

Natuurlijk sturen wij uw bedrijf graag informatie. Maar nóg beter is om live te zien hoe de Watchi Care er uitziet, aanvoelt en wat je er allemaal mee kunt doen. Daarom maken wij graag een afspraak om een demonstratie te geven en een sample te laten zien.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht