Kids

De slimste smartwatch voor kids

Met de Watchi Kids geeft u uw kind de vrijheid en krijgt u zelf de rust. Want met onze nauwkeurige GPS-tracker, weet u altijd waar uw kind is.

Watchi combineert de voordelen van een trackinghorloge, met het gebruiksgemak van een smartphone. Op elk moment een berichtje sturen, ontvangen of gewoon even bellen. Een veilig gevoel.

Watchi Video

Betrouwbare tracking

NAUWKEURIGE
LOCATIEBEPALING

Doordat de Watchi gebruikt maakt van wifi/GPS/LBS is de positiebepaling uiterst precies. Hierdoor kunt u  veilige zones instellen. Zelfs tot 20 meter nauwkeurig. En wanneer uw kind belt én vlak voordat de Watchi leeg raakt, krijgt u een berichtje met de locatie van uw kind.

Betaalbaar

PREPAID OF ABONNEMENT

De Watchi Kids werkt met een prepaid SIM-kaart of een abonnement. En u kunt zelf de provider kiezen met het voordeligste aanbod. Door slimme communicatie van de Watchi met de app wordt dataverbruik beperkt.

Samen met de vriendelijke prijs, maakt dit de Watchi Kids een heel betaalbare smartwatch.

Watchi_7 kleiner

Spelen en leren

ZE RAKEN ER NOOIT
OP UITGEKEKEN

Door de kindvriendelijke schermpjes die in drie verschillende thema’s en kleuren instelbaar zijn, draagt uw kind de Watchi graag. Helemaal stoer is dat de Watchi een touchscreen heeft. Net als op de telefoon van papa en mama.

Verder biedt de Watchi de mogelijkheid om herinneringen in te stellen, heeft hij schoolmodus en een leuke stappenteller met animatie. Uw kind raakt er nooit op uitgekeken.

Zowel de app als de Watchi zelf ondersteunen de talen Frans, Engels en Nederlands.

Chatten

MET VRIENDEN
EN FAMILIE

Met de Watchi is het mogelijk te chatten. Zowel één op één als in een groep met familieleden. En als uw kind nog niet kan lezen, kan uw kind gewoon een simpel icoontje of een spraakbericht versturen of ontvangen. Dat is makkelijk communiceren. Voor groot en klein.

Wanneer vriendjes in een straal van 10 meter beiden hun Watchi schudden, maken deze contact met elkaar. Kinderen met Watchi’s die op deze manier met elkaar verbonden zijn, kunnen ook met elkaar chatten.

Altijd in contact

BELLEN MET
DE WATCHI

Met de Watchi Kids kan uw kind bellen en gebeld worden. Daarom hebben we bij de ontwikkeling extra  aandacht besteed aan de speaker en de microfoon. Voor een kraakhelder geluid.

Watchi blokkeert automatisch nummers die niet door u zijn goedgekeurd. Er is ruimte voor maar liefst 60 telefoonnummers.

De app

WHERECOM K3 APP

Na het installeren van de handige, gratis Wherecom K3-app (beschikbaar voor Android en iOS) op uw telefoon, kunt u alle functies van de Watchi Kids beheren. Deze eenvoudige app stelt u in staat om op elk moment van de dag te zien waar uw kind zich bevindt, maar ook om berichtjes te versturen en veilige zones in te stellen.  Ook beheert u in deze app met wie uw kind kan bellen of chatten.
badges

Bestellen

Voor 15:00 besteld morgen in huis!

Gratis verzending in de Benelux